Gyilkosság

Agyonverte, majd egy szemeteskukába rejtette áldozatát

Egy szeméttárolóban rejtette el halálra vert ismerősének holttestét egy 45 éves román férfi Budapesten, akit a rendőrség emberöléssel gyanúsít.

2016.04.28 18:20MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon azt írta, M. Bálint hétfő éjjel összeszólalkozott ismerősével egy Ürömhegyi úti ház udvarán, majd a gyanúsított olyan súlyosan bántalmazta áldozatát, hogy az a helyszínen életét vesztette.

A holttestet M. Bálint a ház udvarában lévő kukába rejtette. A férfit a rendőrök elfogták.

Bűnügyi helyszínelő dolgozik egy ház udvarán Budapesten, a III. kerületi Ürömhegyi úton, ahol szemeteskukába rejtett holttestet találtak. A rendőrség emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy román férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy szóváltás után halálra verte ismerősét, majd a holttestet egy szeméttárolóban rejtette el. MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.