Szörnyűség

Előzetesben a brutálisan kegyetlen hatvani gyilkos

A gyanúsított bántalmazta a férfit, majd a már földön fekvő áldozatát több alkalommal megrúgta, felsőtestére ráugrott, végül meggyújtotta a mozdulatlan sértett ruházatát.

2016.04.28 17:37MTI

Előzetes letartóztatásba helyezte a hatvani emberölés gyanúsítottját az Egri Járásbíróság csütörtökön.

Snellenperger Judit, az Egri Törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében felidézte: a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt folytat nyomozást egy gyöngyösi férfi ellen, aki a gyanú szerint hétfőről keddre virradóra Hatvanban szóváltás után agyonvert egy helyi férfit.

A gyanúsított bántalmazta a férfit, majd a már földön fekvő áldozatát több alkalommal megrúgta, felsőtestére ráugrott, végül meggyújtotta a mozdulatlan sértett ruházatát.

A sértett halálát feltehetően a testén keletkezett nagy kiterjedésű és súlyos fokú égési sérülések okozták - közölte a szóvivő.

A határozat indokolása szerint a cselekmény kiemelkedő tárgyi súlya miatt fennáll a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye. A bíróság döntését mind az ügyészség, mind a gyanúsított és védője tudomásul vette, így az jogerőre emelkedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.