"Házi pornót akartak"

Megerőszakoltak egy fiatalkorú lányt a keszthelyi Balaton-parton

Előzetes letartóztatásba került hétfőn három garabonci férfi, akik a hétvégén a keszthelyi Balaton-parton rátámadtak egy fiatal nőre és barátjára, s egyikük megerőszakolta a védekezésre képtelen 17 éves lányt.

2016.04.25 18:59MTI

A Zalai Hírlap online kiadásának hétfői információját megerősítve Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: a fiatal pár a keszthelyi strand közelében, egy félreeső helyen tartózkodott szombatra virradóra, amikor a 27 éves garabonci férfi és két 21 éves társa rájuk támadt.

Először "házi pornóvideó" készítését ajánlották nekik, de a pár tiltakozására az egyik férfi a fiút pofon vágta és megrúgta, majd elkergette. Társa ezután megerőszakolta a 17 éves lányt, és a továbbiaknak csak az vetett véget, hogy a fiú időközben rendőrökkel tért vissza a barátnőjéhez.

A Keszthelyi Járási Ügyészség előterjesztésére hétfőn előzetes letartóztatásba került mindhárom férfi 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, akaratnyilvánításra képtelen állapotát kihasználva elkövetett szexuális erőszak miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.