Tragédia

A Dunába borult egy csónak Dömsödnél, egy fiatalt keresnek

Felfüggesztették a keresést, már nem látni semmit. A Dunának ezen a szakaszán meglehetősen nagy a sodrás.

2016.04.15 22:30MTI

A rossz látási viszonyok miatt az esti órákban felfüggesztették a Dömsödnél a Dunában eltűnt fiatal keresését - mondta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI érdeklődésére pénteken.

Csámpai Attila elmondta: a parttól mintegy 60 méterre felborult egy csónak, három embernek sikerült kiúsznia, de a negyedik fiatal eltűnt a vízben.

A dömsödi, ráckevei, szigetszentmiklósi tűzoltók csónakról szonárral és radarral keresték az eltűntet, majd a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata is bekapcsolódott a kutatásba - közölte a szóvivő.

A több órája tartó kutatás eddig nem vezetett eredményre. A rossz fényviszonyok miatt a búvárok este felfüggesztették a munkát, szombat reggel folytatják - magyarázta Csámpai Attila.

A szóvivő megjegyezte, hogy a Dunának ezen a szakaszán meglehetősen nagy a sodrás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.