Közúti baleset

Brutális balesetet szenvedett egy magyar rendszámú autó a horvát autópályán, egy halott

Egy 20 évnél fiatalabb fiú a korlátnak csapódó autóból kiesett, átzuhant a másik sávba, és miután keresztülgázolt rajta egy másik autó, ő életét vesztette.

2016.04.07 20:04MTI

Súlyos balesetet szenvedtek csütörtökön egy magyar rendszámú autó utasai Horvátországban. Egyikük meghalt, két másik pedig súlyosan megsérült az Adriai-tengerhez vezető autópályán, Károlyváros (Karlovac) és Fiume (Rijeka) között - közölte a horvát rendőrség.

A gépjármű defektet kapott, és nekicsapódott a korlátnak. A gépjárműből ketten kiestek. Az egyikük, egy 20 évnél fiatalabb fiú átesett a másik sávba, és miután keresztülgázolt rajta egy másik autó, ő életét vesztette. A harmadik személyt a tűzoltók vágták ki az autóból. A két sérültet életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.

Az autópálya-szakaszt órákra lezárták.

A zágrábi magyar nagykövetség az MTI-nek megerősítette, hogy mindhárman magyar állampolgárok voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.