Rendőrség

Húsvétkor elfogták az Oktogon téri bankrablót - több is lehet a rovásán

Elfogták azt a 43 éves férfit, aki február végén kirabolt egy bankfiókot a fővárosban, az Oktogon téren, és akit két másik rablással is gyanúsítanak.

2016.03.29 07:53ma.hu

A férfi február 24-én 9 óra 40 perc körül a bankfiók alkalmazottját fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel, majd a megszerzett pénzzel elmenekült.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. B. budapesti lakost húsvéthétfőn Budapesten, a XII. kerületben fogták el.

A 43 éves férfit a fővárosi Széchenyi téren február 18-án elkövetett rablással, valamint a március 22-ei solymári fegyveres rablás kísérletével is gyanúsítják - írta a BRFK.

A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.