Életveszély

Csaknem halálra késelte apját

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki késsel életveszélyesen megsebesítette saját apját Jánoshalmán.

2016.03.18 13:08Havariapress

A Bács-Kiskun megyei kisvárosból csütörtökön kora délelőtt hívtak mentőt egy 50 éves férfihoz, életveszélyes sérülései miatt. A mentősök megállapításai szerint az illető sérüléseit idegenkezűség okozta, ezért értesítették az esetről a rendőrséget is.

A kiérkező rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek a körülmények tisztázása érdekében, majd a bejelentéstől számított 15 percen belül előállították a bűncselekménnyel összefüggésben a sértett fiát.

A nyomozás eddigi adatai szerint a 33 éves férfi a reggeli órákban italozni érkezett apjához, akivel hamarosan összeveszett, majd dulakodni kezdtek egymással. A szóváltás végén a fiú egy kést vett elő és azzal megszúrta apját, majd elment a helyszínről.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a feltételezett elkövetőt életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.