Gyász

Beismerő vallomást tett Vivien gyilkosa

A fiú Dabas határában ölte meg a lányt, majd a közeli erdőbe vitte.

2016.03.10 19:58ma.hu

Beismerő vallomást tett a szombaton eltűnt lány megölésével gyanúsított 20 éves fiatalember – derül ki a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság délutáni tájékoztatásából.  A fiú elmondta, hogy Dabas határában végzett ismerősével, majd holttestét elrejtette a közeli erdőben.

A fiatalt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Emberölés miatt folyik ellene eljárás.

A fiú vélhetően megfojtotta a lányt és meg akarta erőszakolni, de ezt nem sikerült neki. Úgy tudjuk, a lány ruhában volt, amikor rátaláltak a holttestére, de több helyen elszakadt, a testét pedig sérülések borították, védekezni próbált.

K. Bálint és M. Vivien a hírek szerint gyerekkori barátok, korábban jártak is, de szakítottak. A fiú ebbe nem tudott belenyugodni, ezért üzenetekkel zaklatta és sokat beszéltek a gyilkosság előtt is. A Facebookon ismerőseik nagy része lecserélte profilképét gyászszalagra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.