Bántalmazás

Nyakon szúrta élettársát

A pár azt állította, hogy esés okozta a férfi sérülését, de a kőbányai rendőröknek gyanúsak voltak a körülmények.

2016.03.09 10:03ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Viktória 33 éves encsi lakos ellen - olvasható a police.hu-n.

A kőbányai rendőrök 2016. március 7-én 20 óra 48 perckor állampolgári bejelentés alapján megjelentek a Budapest X., Pongrácz út és Csilla utca kereszteződésében, ahol egy 36 éves vérző férfit és élettársát találták. A pár egybehangzóan azt állította, hogy a férfi elesett az utcán, és egy üvegszilánk vágta meg a nyakát.

A rendőrök megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit és azt látták, hogy K. Viktória és élettársa 20 óra 40 perckor veszekedett a kőbányai utcán, majd a nő egy alkalommal nyakon szúrta a férfit. A bűncselekmény elkövetését követően az általa használt szúró-vágó eszközt eldobta, amelyet a rendőrök a helyszínen később megtaláltak.

A nyomozók K. Viktóriát előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.