Nyolcan verekedtek össze

Tömegverekedés Békésen

Csoportos garázdaság gyanújával állították elő a rendőrök egy utcai verekedés nyolc résztvevőjét Békésen.

2016.03.06 08:18Havariapress

A rendőrséget szombaton késő délután, öt óra körül értesítették a dél-alföldi városból, hogy verekedés zajlik a Tanácssor utcában. A helyszínre siető járőrök a verekedés valamennyi résztvevőjét előállították a városi kapitányságra, és gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az eddigi adatok szerint az eset közvetlen előzménye az volt, hogy vitatkozni kezdett egymással két nő, majd a szóváltásba rokonok, ismerősök is bekapcsolódtak, mígnem a nézeteltérés verekedésig fajult. A négy nő és négy férfi közül heten megsérültek, mindannyian nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek. A Békési Rendőrkapitányság az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást és vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.