Közúti baleset

Két mentőautó karambolozott egymással Szegeden

Csak úgy repültek az alkatrészek a szemtanúk szerint - csúnyán összeütközött a két jármű.

2016.03.01 13:16MTI
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Két mentőautó összeroncsolódott Szegeden, a Kálvária sugárút és a Londoni körút kereszteződésében 2016. március 1-jén, miután a két jármű összeütközött. Az egyik jármű az oldalára borult, a balesetben az elsődleges adatok szerint négyen sérültek meg.


A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Huber Krisztián közölte, az első adatok szerint az egyik jármű használta a megkülönböztető jelzéseit.

A balesetben a mentőszolgálat négy munkatársa megsérült, őket kórházba vitték - tudatta a szóvivő.

A baleset következtében mindkét mentőautó összeroncsolódott, az egyik jármű az oldalára borult. Az ütközés erejét mutatja, hogy az alkatrészek több tíz méteres körben szétszóródtak - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.