A gyanú szerint megkéselt egy férfit

Életveszélyes testi sértés gyanúja miatt vettek őrizetbe egy szegedi börtönőrt

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség őrizetbe vette, és gyanúsítottként hallgatta ki azt a börtönőrt, aki a gyanú szerint vasárnapra virradóra megkéselt egy férfit.

2016.02.29 08:48MTI

Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője közölte, hogy a megalapozott gyanú szerint a Szegedi Fegyház és Börtönben szolgálatot teljesítő férfi a szombatról vasárnapra virradó éjszakát társaival a Tisza-parti város egyik belvárosi szórakozóhelyén töltötte. Éjjel 2 óra körüli a szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy másik társaságban levő férfivel, majd őt a nála levő bicskával két alkalommal hason szúrta. A sértett a szúrás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, meg kellett műteni.

Az ügyészség még az elkövetés napján őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított az intézkedéssel szemben nem jelentett be panaszt, vallomást tett, azonban a terhére rótt cselekményben nem ismerte el bűnösségét - tudatta a csoportvezető ügyész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.