Erőszak

Előzetes letartóztatásbaan az édesanyja meggyilkolásával gyanúsított nő

Az 54 éves örkényi nő szerdán olyan súlyosan bántalmazta a vele egy háztartásban élő 80 éves édesanyját, hogy az idős asszony belehalt sérüléseibe.

2016.02.27 09:25MTI

Előzetes letartóztatásba került az az 54 éves örkényi nő, aki a rendőrség gyanúja szerint szerdán olyan súlyosan bántalmazta a vele egy háztartásban élő 80 éves édesanyját, hogy az idős asszony belehalt sérüléseibe - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton, a police.hu oldalon.

A megyei rendőrség közleményében kiemelte, emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást az 54 éves Sz. Magdolna ellen, akit a nyomozók a bűncselekmény elkövetését követő rövid időn belül elfogtak, majd az előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, és bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított előzetes letartóztatását pénteken rendelte el az illetékes bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.