Bántalmazás

Apjára támadt egy bódult férfi Zalaegerszegen

Késsel támadt apjára Zalaegerszegen egy 39 éves, feltehetőleg kábítószertől bódult férfi, akinél csaknem három kilogramm kábítószergyanús növényt és annak termesztéséhez szükséges eszközöket is találtak a rendőrök.

2016.02.15 09:57MTI
police.hu

Vasárnap délelőtt egy családi veszekedésről szóló bejelentés miatt mentek ki a rendőrök egy zalaegerszegi lakásba.

Az ott élő 39 éves férfi bódult állapotban késsel fenyegette meg az apját, majd dulakodni kezdett vele és eközben a mellkasába harapott. A bántalmazástól az idős férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A nyomozók a lakásban tartott házkutatás során papírdobozokban, valamint különböző csomagolásban összesen mintegy 2,9 kilogramm kábítószergyanús szárított növényt, továbbá a termesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le.

A férfi ellen kábítószer birtoklása, zaklatás és könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.