Fővárosi gyilkosság

XVIII. kerületi késelés: feladta magát a körözött nő, társát továbbra is keresik

A férfiről a BRFK fényképet tett közzé, és kéri, hogy aki információval rendelkezik róla, a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét BMW-ről, jelentkezzen.

2016.02.10 15:21MTI

Önként jelentkezett a rendőrségen az a 21 éves budapesti nő, akit emberölés gyanúja miatt keresett a rendőrség - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerdán az MTI-vel.

Csécsi Soma elmondta, hogy a nő társát, a 23 éves budapesti Bödöcs Norbertet elfogatóparancs alapján továbbra is keresik. A férfiről a BRFK fényképet tett közzé, és kéri, hogy aki információval rendelkezik róla, a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét BMW-ről vagy a bűncselekményről, jelentkezzen a rendőrségnek a police.hu oldalon megadott elérhetőségein.

A BRFK ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az elkövető kedd este Budapest XVIII. kerületében, a Ráday Gedeon utca és a Fedezék utca kereszteződésénél többször is megszúrt késsel egy középkorú férfit, aki belehalt sérüléseibe. A támadó elmenekült a helyszínről - olvasható a police.hu oldalon közzétett közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.