A drog rossz

Nyíregyházán csúnyán borult a drogbiznisz

Díler és több drogvásárló bukott le Nyíregyházán, az utóbbiak akkor jelentek meg a drogkereskedőnél, amikor éppen házkutatást tartottak.

2016.02.09 12:43MTI
hirdetés
police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Fehérvári Marietta elmondta, hogy a 26 éves kábítószer-kereskedő házánál hétfőn bűnügyi információk alapján tartottak házkutatást a nyomozók, és a lakásában csaknem 20 dekagramm ismeretlen eredetű, a gyorsteszt szerint új pszichoaktív anyagot és annak adagokba csomagolásához digitális mérleget találtak.

A százados hozzátette: az akció javában zajlott, amikor a lakásnál több fiatal drogvásárló jelent meg, akiket előállítottak a rendőrségre és tanúként hallgatták meg őket.

A kábítószer-forgalmazó férfit új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntette miatt őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.