Brutál

Bottal verte agyon a játszótérre tévedt őzikét - hogy otthon megfőzhessék

Állatkínzás miatt egy 52 éves nyíregyházi és egy 26 éves nyírmadai férfi ellen indult eljárás, egyikőjük a szomszédja két kutyát szurkálta meg, míg a másik lakott területre tévedt őzet vert agyon.

2016.02.07 13:41MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Fülöp Gergely elmondta, hogy a nyíregyházi gyanúsított egy házilag készített lándzsával sebesítette meg szomszédja - egyébként az udvari fészerbe zárt - staffordshire terrier fajtájú kutyáit szombaton. A férfi nem tagadta a bűncselekményt, a rendőröknek azt mondta, hogy a két ebtől mindenki félt a környéken, azok korábban az udvarára átszökve széttépték pincsikutyáját is.

Az őrnagy tájékoztatása szerint a másik elkövető ugyancsak szombaton Nyírmadán egy körbe kerített játszótérre tévedt őzet bottal vert agyon, amikor rászóltak, az állatot hátrahagyva elmenekült, de a rendőrök hamar elfogták. A férfi a kihallgatásán azt vallotta, hogy azért ölte meg az őzet, hogy otthon megfőzzék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.