Rosszalkodott

Jeges tóba lökött egy diákot a Fővárosi Állatkert gondozója

A gondozó szerint így lesz rendes felnőtt a gyerekből, hogy jól móresre tanította.

2016.02.06 20:24ma.hu

Tóba lökött egy diákot a Fővárosi Állat- és Növénykert egyik munkatársa - írta meg a Blikk. A fiú az osztálytársaival a nemrég olvadásnak indult jég darabjait piszkálta cipőjével a tóba, amikor egy állatkerti munkaruhát viselő férfi nekirontott, és belerúgott a hátsójába.

A fiú a rúgástól a vízbe esett. Az esetet látta a fiú tanárnője, akitől az Állatkert másik munkatársa elnézést kért. A fiú édesanyja felhívta az Állatkertet, hogy magyarázatot kérjen a történtekre, neki azt mondták, hogy voltak már hasonló problémáik ezzel a kollégával.

Az ominózus gondozó ráadásul felhívta az anyát, akinek azzal magyarázta tettét, hogy a gyerek rosszul viselkedett, de ő móresre tanította, és ha ebből tanul, akár még tisztességes felnőtt is lehet belőle.

Az eset után Hanga Zoltán szóvivő belső vizsgálatot rendelt el, mint mondta, ha igaz a történet, akkor levonják a személyi konzekvenciákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.