Mariska

Százmillió forint értékű indiai vadkendert foglalt le a rendőrség

A rendőrség az ültetvényeken érte tetten, majd fogta el a gyanúsítottakat.

2016.02.06 12:13MTI

Négy férfit őrizetbe vett a Nemzeti Nyomozó Iroda pénteken, miután több összehangolt házkutatáson összesen mintegy 2200 tő, marihuána előállítására szolgáló indiai vadkendert foglaltak le, amelynek becsült feketepiaci ára mint kiderült, jóval több százmillió forint.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján azt írta, hogy kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a négy férfi ellen. Az eddigi adatok szerint a gyanúsítottak Pest megyében két helyszínen termesztették a növényt.

A rendőrség pénteken az ültetvényeken érte tetten, majd fogta el a gyanúsítottakat, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.