Közlekedés

Baleset miatt nagy a torlódás az M0-son Szigetszentmiklósnál

Három jármű ütközött össze, egy ember megsérült az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a szigetszentmiklósi lehajtó közelében péntek kora délután.

2016.02.05 13:35MTI
police.hu

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy az autóút 19-es kilométerénél két teherautó és egy személyautó szaladt egymásba, a karambolnak egy sérültje van, állapotáról még nem tudni részleteket. A külső sávot lezárták, a forgalom két sávon, lépésben halad.

Az Útinform tájékoztatása szerint a szigetszentmiklósi csomópont térségében több kilométeres kocsisorra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.