Közös razzia

Harmincnyolc áramtolvaj és egy drogtermesztő bukott le Kántorjánosiban

A szolgáltató cég és a rendőrség közös csütörtöki razziáján megállapított "illegális áramvételezés" miatt minden érintett ellen eljárás indult.

2016.02.05 11:15MTI
police.hu

Harmincnyolc áramtolvaj és köztük egy drogtermesztő bukott le Kántorjánosiban - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Fülöp Gergely elmondta, hogy a szolgáltató cég és a rendőrség közös csütörtöki razziáján megállapított "illegális áramvételezés" miatt minden érintett ellen eljárás indult.

Az egyik házban a lopott árammal vadkendert termesztettek. Időzített kapcsolóval működtetett speciális izzók adták a fényt és a meleget a cserépben nevelt növénynek, egy házilag barkácsolt eszköz pedig szén-dioxidot biztosított a jobb terméshez. Az ott lakó 26 éves férfi azt vallotta, hogy a saját használatra szánt növény magvait és az eszközöket az interneten rendelte. Ellene kábítószer birtoklása miatt is eljárást indított a mátészalkai kapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.