Holttest az autóbusz-állomáson

Elfogták a gyulai gyilkosság gyanúsítottját

Rövid időn belül, mintegy négy óra alatt elfogták a rendőrök a gyulai autóbusz-állomáson péntek hajnalban holtan talált férfi feltételezett gyilkosát.

2016.02.05 10:03MTI
MTI/Donka Ferenc

Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délelőtt az M1 aktuális csatornának elmondta: a Békés megyei rendőrök rendszeres ellenőrzéseket tartanak a közterületeken. Ennek során hajnali három óra után pár perccel találtak rá a halott férfira. Megállapították, hogy a 37 éves dobozi férfi bűncselekmény áldozata lett.

A rendőrök azonnal megkezdték az információk, adatok gyűjtését, és néhány óra alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 20 éves gyulai férfit. Azt még vizsgálják, hogy a gyilkosságot megelőzte-e valamilyen szóváltás vagy konfliktus, de annyit tudni, hogy a férfi bántalmazta és többször megszúrta az áldozatot.

A férfi kihallgatása megkezdődött. A rendőrség emberölés miatt indított nyomozást az ügyben - mondta a szóvivő.

MTI/Donka Ferenc


Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.