Thug life

Tizennégy éves sorozatbetörőt fogtak Debrecenben

Húsz garázst és pincét tört fel Debrecenben egy 14 éves fiú, aki ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

2016.02.04 12:15MTI

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője, Dobó Dénes tájékoztatása szerint egy debreceni férfi tett bejelentést január 30-án, hogy a Gohér utcai társasházi lakásának garázsába betört egy fiú, akit a helyszínen visszatart.

A járőrök igazoltatták a 14 éves fiút, aki elmondta: aznap a Szotyori utcában is betört egy garázsba, ahonnan szerszámokat lopott.

A bűncselekményből származó tárgyakat a rendőrök a fiúnál megtalálták és lefoglalták. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított hajdúsámsoni fiatalkorú kihallgatásakor kiderült, hogy Debrecenben, a Hatvan utcai kertben, a Széchenyi kertben és a Piac utcában összesen 20 garázsba és pincébe tört be.

A gyanúsított beismerő vallomást tett és elmondta, hogy főleg kerékpárokat és szerszámokat lopott. A rendőrség - szabadlábon hagyása mellett - lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a fiatalkorú fiúval szemben - ismertette Dobó Dénes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.