Bőrdzseki volt rajta

A lakosság segítségét kérik az M0-son vasárnap elgázolt gyalogos azonosításához

A sztráda gyáli szakaszán egy úttesten gyalogló férfit tisztázatlan körülmények között ütött el egy személyautó.

2016.02.02 21:40MTI

Gyalogost gázolt el egy személyautó vasárnapra virradóra az M0-ás autóúton Gyál külterületén, az elhunyt férfi azonosításához a lakosság segítségét kérik - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy az M0-s gyáli szakaszán az úttesten gyalogló férfit tisztázatlan körülmények között ütötte el egy személyautó. A helyszíni és a halottszemlét lefolytatták, azonban az elhunyt férfi személyazonosságát nem lehetett megállapítani.

A rendelkezésre álló adatok szerint az elgázolt férfi 50 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas, normál testalkatú, haja fekete, rövidre nyírt. Fila feliratú bőrkabátot, fekete színű kötött pulóvert, kék színű farmernadrágot és szürke hótaposó csizmát viselt. A férfi jobb vádliján egy körülbelül 10 centiméter hosszú, krokodilt ábrázoló tetoválás látható - ismertette a rendőrség hivatalos honlapján fotókkal is illusztrált személyleírást a szóvivő.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri az elhunytat, jelentkezzen a Dabasi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-1-236-28-83-as telefonszámot, illetve az ingyenes rendőrségi segélyhívók valamelyikét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.