Végzet

Főbe lőtte magát egy rendőrnő a fővárosban - de előtte gyermekével is végzett

Egy tízéves kislány volt.

2016.02.02 18:42ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Fejbe lőtte kislányát, majd önmagát is egy rendőrnő a főváros XVIII. kerületében - írja a Velvet.hu. A Központi Nyomozó Főügyészség is megerősítette a Velvet.hu információját arról, hogy a budapesti XVIII. kerületi Bartók Béla utcában kedden főbe lőtte magát egy rendőrnő, aki előtte gyermekével is végzett. A gyerek a lap információja szerint egy tízéves kislány volt.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a távirati irodának azt mondta, ügyészi részvétellel tart a helyszíni szemle, annak befejezéséig nem adhat bővebb tájékoztatást.

Az MTI tudósítója a helyszínen mintegy harminc rendőrt, mentősöket, ügyészségi alkalmazottakat és bűnügyi technikusokat is látott. A Bartók Béla utca jelenős részét lezárták a szemle idejére.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.