Dizájner

Romlott a kábítószerező törökszentmiklósi fiatal férfiak állapota

A szolnoki kórházban levő harmadik fiatalembert még mindig a sürgősségi osztályon ápolják.

2016.02.01 12:24MTI

A háromból két kábítószerező törökszentmiklósi fiatal férfi állapota romlott, jelenleg gépi lélegeztetésre szorulnak az intenzív osztályon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet sürgősségi betegellátó osztályának vezető főorvosa hétfőn az MTI-vel.

Kondor Klára elmondta: a szolnoki kórházban levő harmadik fiatalembert még mindig a sürgősségi osztályon ápolják, állapota kissé javult.

Az intenzív osztályon az MTI-t arról tájékoztatták, hogy a gépi lélegeztetésre szoruló két fiatalember, valamint a császármetszésen átesett két nő állapota is súlyos, életveszélyes.

A megyei főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint több embert súlyos állapotban vittek kórházba a mentők Törökszentmiklósról egy veszélyes, új pszichoaktív anyag fogyasztása miatt csütörtök éjszaka és péntek délelőtt.

Ecseki Tímea, a Hetényi kórház ügyeletes orvosa az M1 aktuális csatornának péntek este azt mondta, hogy két várandós nő is hozzájuk került, rajtuk császármetszést is végre kellett hajtani. Elek István, a budapesti Péterfy Sándor utcai kórház osztályvezető főorvosa az MTI érdeklődésére megerősítette: egy fiatal férfit kórházukba szállítottak Szolnokról.

A rendőrség múlt pénteken azt közölte, hogy a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 39 éves helybéli férfit a városban történt kábítószer-fogyasztásokkal és megbetegedésekkel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.