Baleset

Ketten meghaltak egy frontális ütközésben Lajosmizse határában

Az érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, kerülni a környező földutakon lehet.

2016.01.31 11:37MTI

Két személyautó frontálisan összeütközött az 5-ös főúton Lajosmizse közelében vasárnap, ketten meghaltak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője vasárnap az MTI-vel.

Hürkecz Zoltán tájékoztatása szerint a baleset következtében az egyik autóban ülő két ember a helyszínen életét vesztette, míg a másik gépkocsi vezetője, aki egyedül utazott, súlyosan megsérült.

A szóvivő jelezte, hogy az érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, kerülni a környező földutakon lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.