Két autó ütközött

Halálos baleset történt Kecskeméten

Két személyautó ütközött Kecskeméten, az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.

2016.01.30 20:02MTI
MTI Fotó: Donka Ferenc

Varjassy László Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a Halasi út és a Kassai utca kereszteződésében, eddig tisztázatlan körülmények között történt karambol során az egyik személygépkocsi egy villanyoszlopot is kidöntött.

A városi hivatásos tűzoltóknak a vezetők egyikét feszítővágóval kellett kiemelniük, a 62 éves férfi azonban olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentést teljes útlezárás mellett végzik, a forgalmat a környező mellékutakra tereli a rendőrség - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.