Terhes nők és babáik is veszélyben

Őrizetben az életveszélyes drog feltételezett terjesztője

Egy nap alatt elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, akinek a gyanú szerint köze lehet annak az új, hallucinogén anyagnak a terjesztéséhez, ami miatt hat ember került kórházba életveszélyes állapotban Törökszentmiklósról.

2016.01.30 07:47Havariapress

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei városból csütörtökön éjszaka és pénteken délelőtt több embert is súlyos, életveszélyes állapotban vittek kórházba a mentőszolgálat munkatársai. Az elsődleges orvosi vélemény szerint mindannyian valamilyen veszélyes, új pszichoaktív anyagot fogyasztottak, amitől rövid időn belül eszméletlen állapotba kerültek. Az esetekkel összefüggésben a városi rendőrkapitányságon még pénteken őrizetbe vettek egy 39 éves helyi férfit, akinek a gyanú szerint köze lehet a megbetegedésekhez. A történtek körülményeit ugyanakkor a rendőrség még tovább vizsgálja, szakértők bevonásával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.