Veszett a világ

Baltával kergette a segítségére érkező mentőket

Teljesen kivetkőzött magából egy "eszméletlen" beteg, a mentőautót szinte totálkárosra verte szét.

2016.01.29 12:07Havariapress

Baltával támadta meg a hozzá segítségül érkező mentőket egy férfi egy Pest megyei településen, az illetőt elfogták a helyszínre hívott rendőrök.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint munkatársaikat péntekre virradó éjszaka hívták egy Pest megyei településre, a segélyhívás arról szólt, hogy egy 55 év körüli férfi eszméletlenül fekszik. A jelzés miatt azonnal esetkocsi indult a helyszínre, a lakásba belépő mentőket azonban egy korántsem eszméletlen, viszont agresszív, ittasnak látszó ,,beteg" fogadta, aki egy baltát vett elő és azzal támadta meg a segítőket.

A mentők az utcára menekültek, de a férfi ekkor a mentőautót kezdte ütni-vágni a baltájával: az oldalüveget betörte, és a belső berendezést is megrongálta, mielőtt a gépkocsivezető el tudta menekíteni a kocsit a helyszínről.

Az esetkocsi a történtek miatt órákra kiesett a szolgálatból - hiszen a felszerelést másik kocsiba kellett átpakolni -, az anyagi kár felmérése még folyamatban van.

A dühöngő férfi ellen rendőrségi eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.