Kurta

Szombattól egy hónapig rövidített útvonalon jár a szentendrei HÉV

A Batthyány tér és a híd között a 109-es busz, a 19-es villamos és a H5-ös jelzésű pótlóbusz jár majd.

2016.01.20 22:37MTI

Szombattól február 22-éig rövidített útvonalon - gyakorlatilag Margit hídi végállomással - jár az 5-ös, szentendrei HÉV, mert a Bem rakparti alagútban teljes ágyazatcserét végeznek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A szerelvények emiatt csak Szentendre és a Margit híd között közlekednek, a Batthyány tér és a híd között a 109-es busz, a 19-es villamos és a H5-ös jelzésű pótlóbusz jár majd.

A munka ütemezésénél a BKK kiemelt figyelmet fordított arra, hogy ne a budai fonódó villamoshálózat forgalomkorlátozásaival egyidejűleg induljon el a H5-ös HÉV alagútjának rekonstrukciója - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.