Állatkínzás

Meg akarta mérgezni a szomszéd kutyáját

Zavarta a sok kutyaugatás, ezért megpróbálta megmérgezni szomszédjának kutyáját egy férfi Hajdúnánáson, az elkövető ellen bíróság elé állítást javasol az ügyészségnek a helyi rendőrség.

2016.01.18 11:35Havariapress
police.hu

A Hajdú-Bihar megyei város rendőrségére a múlt csütörtökön reggel tett bejelentést egy helyi lakos arról, hogy tetten érte szomszédját, amint a kertjébe méreggel átitatott kekszet és kutyatápot dobált, hogy megmérgezze a kutyáját.

A kiérkező rendőrök előállították az 52 éves férfit, aki a járőröknek beismerte, hogy szomszédja kutyájának ugatása már nyár óta állandóan zavarja, nem tud éjszaka aludni tőle, ezért döntött úgy, hogy fagyállóval átitatott kekszet és kutyatápot ad az ebnek.

Az állatorvosi ellátás eredményeként a megmérgezett kutya életben maradt, ettől függetlenül a rendőrség állatkínzás miatt indított eljárást az elkövetővel szemben.

Az ügy nyomozása még az elfogás napján le is zárult, s a rendőrség az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.