Tűz

Holttestet találtak egy kiégett házban Bakon

Egy nagyjából 60 négyzetméteres családi ház és a hozzá tartozó melléképület tetőszerkezete kapott lángra vasárnap este.

2016.01.18 07:21MTI

Holttestet találtak a tűzoltók egy családi ház oltását követően a leégett épületben a Zala megyei Bakon - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Cseresznyés Dániel elmondta: egy nagyjából 60 négyzetméteres családi ház és a hozzá tartozó melléképület tetőszerkezete kapott lángra vasárnap este. A házban egy gázpalack is felrobbant, három másikat azonban a tűzoltóknak sikerült kihoznia a lángoló épületből.

Az oltást követően az épületben egy holttestre bukkantak a tűzoltók, kilétével kapcsolatban a rendőrség folytat vizsgálatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.