Buli nem volt

Rendőrökre támadtak a Kiskunhalason őrzött menekültek

Eredményesen fékezte meg a rendőrség azt a zendülést, amely a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban tört ki péntek este. A létesítményben előbb csak egymással verekedett össze néhány migráns, de nem sokkal később már a rendőröket kezdték kövekkel dobálni.

2016.01.15 21:31Havariapress

Internethasználat miatt három menekültügyi őrizetes férfi között dulakodásba forduló vita alakult ki a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Szegedi úti objektumában 2016. január 15-én 16 óra 55 perckor. A fegyveres biztonsági őrség a rendőrökkel közösen szétválasztotta a verekedőket. Az őrizetesek összeverődött 20-25 fős csoportja kövekkel dobálta meg az egyenruhásokat - tájékoztatta a ma.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség megnövelte a helyszínen tartózkodó rendőri erők létszámát, megakadályozta a fogva tartottak kitörését, a további rongálást, a hangadókat kiemelte. A helyszínen jelenleg minden fogva tartottra két rendőr jut. Az összetűzés során két rendőr megsérült.

A rendőrség beavatkozását követően a Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban helyreállt a rend.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.