Pásztó

Hát ebből nem lett édeshármas - rabló volt a két ifjú menyecske

Elcsalták a kocsmából - összeverték, kirabolták.

2016.01.10 09:53Havariapress
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Elfogták a rendőrök azt a két asszonyt, akik elcsaltak magukkal, majd egy félreeső helyen összevertek és kiraboltak egy férfit Pásztón.

A Nógrád megyei városból a mentők értesítették a rendőrséget, hogy egy súlyosan sérült férfit látnak el, aki bántalmazásból szerezte a sebesüléseit, egy üresen álló, félkész épületben. A kiérkező rendőrök rövid időn belül megállapították, hogy a férfi előzőleg az egyik pásztói vendéglátóhelyen italozott, ahonnan két nő csalta magával az építés alatt álló családi házba, majd ott összeverték és kirabolták.

A széles körű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták az elkövetőket, két férjezett asszonyt. A 24 éves salgótarjáni nőt és 32 éves pásztói társát előállították a rendőrkapitányságra, ahol rablás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárást indítottak velük szemben, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.