Kill Bill

Szamurájkarddal verte szét apja lakását

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki egy családi vita hevében szamurájkarddal verte szét a berendezést idős édesapja otthonában Mátraverebélyen.

2016.01.09 21:26Havariapress

A rendőrségre pénteken kora este jelentették be a Nógrád megyei településről, hogy az egyik családi házban egy férfi tör-zúz. A járőrök a helyszín közelében, az utcán találtak rá a bejelentésben megnevezett férfira, akinek a kezében még akkor is ott volt egy szamurájkard. Mint kiderült, a 39 éves helyi lakos aznap délután meglátogatta édesapját annak családi házában, de ott dühöngeni kezdett, majd felborította a konyhaasztalt és a mosogató szekrényt, a kezében lévő karddal pedig több ajtó üvegezett részét is betörte. A férfi még akkor sem állt le, amikor apja a testvére segítségével kituszkolta a házból, ekkor még a bejárati ajtót is bezúzta egy nagy erejű rúgással. A dühöngővel szemben a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás megalapozott gyanúja miatt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.