Egy ágy alól lehetett lemenni

Több mint százötven tő vadkendert találtak egy érdi rejtekhelyen

Százötvenhét tő vadkendert, ezer grammnál több növényi anyagmaradványt, valamint drogtermesztéshez szükséges eszközöket találtak a nyomozók egy érdi garázsban, a rejtekhelyre egy ágy alól lehetett lemenni.

2016.01.07 13:55MTI
police.hu

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője elmondta: a rendőrök szerda reggel azért mentek ki az érdi helyszínre, mert információjuk volt arról, hogy kábítószert termesztenek a házban. A lakás egyik szobájában az ágy alatt padlóba vágott lejárót találtak, amely a garázsba vezetett. A garázs eredeti ajtaját a házban lakó 27 éves K. Tamás befalazta. A helyiségben a nyomozók kábítószer termesztéséhez szükséges eszközöket és berendezéseket, 157 tő vadkendert, valamint becsomagolva több mint 1000 gramm növényi anyagmaradványt találtak.

Az igazságügyi szakértő előzetes véleménye szerint a fellelt növény és növényi maradvány kábítószernek minősül, de hogy mennyi az értéke, azt csak alaposabb elemzés után lehet majd megmondani - magyarázta a szóvivő.

Az érdi férfit kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.