Rendőrség

Előzetesbe került a Hős utcai késelő

A fiatal férfi csaknem halálra késelt egy embert Budapesten, egy kőbányai társasház lépcsőházában.

2016.01.07 11:50Havariapress

A nyomozás eddigi adatai szerint e hét hétfőn este, a X. kerületi Hős utca egyik társasházának lépcsőházában támadott meg egy akkor még ismeretlen fiatal egy általa korábban nem ismert férfit, akit többször megütött, majd egy késsel életveszélyesen megsebesített.

A történtekről értesített rendőrök még a helyszínen elfogták az elkövetőt, egy 18 éves fiút, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrség kezdeményezésére a Fővárosi Főügyészség indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását is, amiről a Budai Központi Kerületi Bíróság csütörtökön hozott döntést. A bíróság egyetértett az ügyészség álláspontjával, és elrendelte a fiú előzetes letartóztatását, a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése, valamint a bűnismétlés veszélye miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.