Havazás

Több kilométeres a dugó az M0-son Ecsernél egy megcsúszott kamion miatt

Megcsúszott és keresztbe fordult az M0-s autóút Szeged felé vezető oldalán Ecser térségében egy kamion, egyre nagyobb a dugó.

2016.01.06 13:57MTI

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjének tájékoztatása szerint a kamion elfoglalja a haladó sávokat, ezért a fővárosi tűzoltók igyekeznek mielőbb a menetirányba fordítani a járművet. Sérülés nem történt.

Az Útinform azt közölte, hogy a kamion a 45-ös kilométernél torlaszolja el az autóutat. Az M5-ös felé egyre nagyobb a torlódás, a sor vége az 50-es kilométernél araszol - tették hozzá.

A maglódi kihajtónál a rendőrök a 31-es főútra terelik a forgalmat - mondta az MTI érdeklődésére Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

15:00 - Megindult a forgalom az M0-s autóút ecseri csomópontjánál

Megszűnt a forgalmi akadály az M0-s autóút ecseri csomópontjánál, ahol korábban keresztbe fordult egy kamion a Szeged felé vezető oldalon - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője szerda délután az MTI-t.

Csámpai Attila közölte: kerülni már nem kell, de mindkét irányból nagy még a torlódás. A szóvivő korábban elmondta, hogy a balesetben senki sem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.