Mindkettejüket kórházba szállították

Villamosmegállónál szült a miskolci nő - rendőrök mentették meg az újszülött életét

A járőrök egyike haladéktalanul hozzálátott a csecsemő légutainak megtisztításához, aminek eredményeként a gyermek felsírt és életfunkciói helyreálltak.

2016.01.03 10:51Havariapress
Forrás: Youtube

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrségre január 2-án késő éjszaka, kevéssel éjfél előtt érkezett bejelentés, mely szerint a miskolci Árpád út egyik villamosmegállójánál egy nő szül. A megállóhoz legközelebb tartózkodó járőrpáros néhány percen belül a helyszínre érkezett, ahol azt tapasztalták, hogy a megálló melletti gyalogos-átkelőhelyen egy nő áll, akinek lehúzott nadrágjában már benne van az újszülött gyermek.

A járőrök egyike ekkor haladéktalanul hozzálátott a csecsemő légutainak megtisztításához, aminek eredményeként a gyermek felsírt és életfunkciói helyreálltak.

Társa eközben az anyát igyekezett megvédeni a kihűléstől, a szolgálati gépjárműből kivett pléddel. A rendőrök egyúttal riasztották a mentőket is, akik nem sokkal később ugyancsak a helyszínre érkeztek, majd átvették az anya és gyermeke ellátását, végül a járőrök kíséretében mindkettejüket kórházba szállították.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.