Mérleg

Lerobbantotta egy férfi kezét a petárda

Ezen a szilveszteren az éjfél és a hajnali 4 óra közötti időszak volt különösen nehéz, a közlekedési balesetek, verekedések mellett sok részeg illetve drog hatása alatt álló fiatalt kellett kórházba szállítani, köztük 74 fő 18 év alatti volt.

2016.01.01 12:26ma.hu

A mentők 3402 esetben nyújtottak segítséget az év utolsó napján, ebből a fővárosban 1173 riasztást kaptak - tájékoztatta a ma.hu-t Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Ezen a szilveszteren az éjfél és a hajnali 4 óra közötti időszak volt különösen nehéz, amikor Budapesten közel 300 segélyhívás érkezett.

A közlekedési balesetek, verekedések mellett sok részeg, esetleg valamilyen drog hatása alatt álló fiatalt kellett kórházba szállítani, köztük 74 kiskorú (18 év alatti) gyermeket is.

A mentőket országszerte 10 pirotechnikai eszközzel kapcsolatos balesethez riasztották. Jellemzően könnyebb égési sérüléseket kellett ellátni, de Heves megyében egy férfi súlyos, roncsolt kézsérülést szenvedett egy petárdától.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.