Ünnep

Idén kevesebben kerültek kórházba alkoholmérgezéssel

Míg az előző szilveszterkor körülbelül 200, most a két ügyeletes kórházba összesen nagyjából száz embert vittek be a mentők alkoholmérgezés miatt.

2016.01.01 12:13MTI

Most szilveszterkor az előzőnél jelentősen kevesebb embert vittek alkoholmérgezéssel kórházba a fővárosban - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorfolyamában.

Az M1 tudósítója elmondta: míg az előző szilveszterkor körülbelül 200, most a két ügyeletes kórházba összesen nagyjából száz embert vittek be a mentők alkoholmérgezés miatt.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ ügyeletére mintegy negyven ember került súlyosan ittas állapotban. A másik ügyeletes Péterfy Sándor utcai kórházba nagyjából ötven embert szállítottak a mentők. Köztük 10-15 volt a fiatalkorúak száma - tudta meg a tudósító.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.