A lakatosműhelyben kletkezett a tűz

Kigyulladt egy autószerelő-műhely Veszprémben

A tűz a veszprémi Almádi úton, egy autószerelő-üzem 600 négyzetméteres épületének 150 négyzetméteres lakatosműhelyében keletkezett.

2015.12.29 17:18MTI

Kigyulladt egy autószerelő-műhely kedd délután Veszprémben - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csépányi-Barczi Petra elmondta, a tűz a veszprémi Almádi úton, egy autószerelő-üzem 600 négyzetméteres épületének 150 négyzetméteres lakatosműhelyében keletkezett.

Tájékoztatása szerint az oltásban a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett - három fecskendőkocsival és egy vízszállító járművel - mintegy húsz tűzoltó vett részt, akik megbontották az épület tetőszerkezetét, és több oxigén- valamint acetilénpalackot is kihoztak a műhelyből.

A szóvivő közölte, a tűzben senki sem sérült meg és lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség. Viszont a műhelyben tárolt, javításra váró gépkocsik közül egy teljesen kiégett és két másikban is jelentős kár keletkezett. A tűz keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.