Zalacséb

Reggelre fejeződött be az oltás: autók, gépek semmisültek meg az autójavító műhelyben

A tűzoltóknak két oxigénpalackot sikerült kihozniuk a lángok közül, két PB-palack azonban felrobbant.

2015.12.22 08:51MTI
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Reggelre sikerült eloltania a tűzoltóknak a Zalacsében, egy autójavító-műhelyben és a mellette álló melléképületben keletkezett tüzet, amelyben autók és különböző gépek is megsemmisültek - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden.

Cseresznyés Dániel felidézte, hogy hajnalban kapott lángra a mintegy 150 négyzetméteres autószerelő-műhely és a mellette álló, hasonló méretű melléképület. A tűz oltására három város tűzoltói vonultak a helyszínre, s végül nyolc vízsugárral, többórás munkával tudták megfékezni a lángokat, de az utómunkálatok még a reggeli órákban is tartottak.

A tűzoltóknak két oxigénpalackot sikerült kihozniuk a lángok közül, két PB-palack azonban felrobbant. Személyi sérülés nem történt.

A tűzesetben mindkét épület teljesen leégett, megsemmisült négy személyautó, egy motorkerékpár és egy kerti traktor, illetve más gépek, berendezések. A jelentős anyagi kárral járó eset okait tűzvizsgálat keretében tisztázzák a tűzoltók - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.