Poén?

A rendőrök azt látták, hogy egy száguldó autó tetején hason fekszik egy férfi

Az autója tetején szállította utasát egy ittas nő a 2-es főúton.

2015.12.17 15:55MTI

Vádat emelt közúti veszélyeztetés és ittas járművezetés miatt a Balassagyarmati Járási Ügyészség egy 31 éves váci nő ellen, aki az autója tetején szállította utasát a 2-es főúton - tájékoztatta a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője csütörtökön az MTI-t.

Bóna Gyula közölte: szeptember 13-án éjjel a 2-es főút Nógrád megyei, Szendehelyen átvezető szakaszán szolgálatot teljesítő rendőrök azt látták, hogy egy Vác felől érkező autó tetején hason fekszik egy férfi.

Az igazoltatáskor kiderült, hogy a járművet vezető 31 éves váci nő ittas állapotban vezetett, nála sokkal részegebb utasa - alkalmi ismerőse - pedig nem sokkal korábban kérte meg arra, hogy az autó tetején utazhasson.

A nő igazoltatása közben a férfi elfutott, majd egy patakmederbe esett, és eszméletét veszítette. A rendőrök mentőt hívtak, a sérültet a váci kórházba vitték. Iratok nem voltak a sérültnél, aki a rendőröknek, majd a kórházban is hamis személyi adatokat diktált be, utóbb pedig a kórházból megszökött, így kiléte ismeretlen maradt.

A főügyész közölte: az ügyben a Balassagyarmati Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Balassagyarmati Járásbíróságra, ebben azt indítványozta, hogy szabjanak ki a nőre pénzbüntetést és tiltsák el a közúti járművezetéstől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.