Súlyos égési sérüléseket szenvedett

Meghalt a férfi, aki felgyújtotta magát Százhalombattán

A férfit a körülötte tartózkodók a szökőkútba dobták, de testfelületének 30 százaléka így is megégett. Szerencsére mégsem halt meg.

2015.12.04 16:14MTI

FRISS: Életveszélyes állapotban van, de még él

Súlyos, életveszélyes állapotban kezelik kórházban azt a férfit, aki csütörtök este Százhalombattán megégett - közölte Müller Péter, a budapesti Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet orvosigazgatója szombat este az MTI megkeresésére. Ezzel cáfolta azt a pénteki információt, hogy férfi meghalt volna.

Meghalt az a férfi, aki csütörtök este felgyújtotta magát Százhalombattán, a polgármesteri hivatal előtt. Az ügyben vizsgálat indult.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az 50 év körüli férfi a város főterén ismeretlen okból gyújtotta fel magát. A férfit a körülötte tartózkodók a szökőkútba dobták, de testfelületének 30 százaléka így is megégett. Súlyos égési sérülésekkel, életveszélyes állapotban vitték kórházba - tette hozzá.

Az MTI úgy tudja, hogy az eset hátterében magánéleti okok állnak. A férfi a kórházban meghalt.

Az Érdi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást indított a körülmények tisztázására - közölte pénteken Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.