Kórházba szállították

Szénmonoxid-mérgezést szenvedett egy gyerek Újfehértón

Szénmonoxid-mérgezés miatt szállítottak kórházba egy gyereket a mentők szerdán este egy újfehértói családi házból.

2015.12.03 12:09Havariapress

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei városból az esti órákban hívtak mentőket és tűzoltókat, mert rosszul lett egy gyerek az egyik családi ház fürdőszobájában, ahol egy gázkazán üzemelt, így felmerült a gázmérgezés gyanúja.

A mentők kimutatható szénmonoxid-koncentrációt mértek a helyiségben, ezt követően a város önkormányzati tűzoltói és a nyíregyházi hivatásos tűzoltók további méréseket végeztek, valamint értesítették a gázszolgáltató szakembereit.

A gyereket kórházba szállították, állapotáról egyelőre nem érkezett biztos információ, de az eddigi hírek szerint nincs életveszélyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.