Vascsővel verekedtek

Felkapták a fémkordont - azzal ütlegelték áldozatukat a Jókai utcában

A hétvégére azonban mindkettejüket azonosították, és egy közeli lakásban el is fogták a kerületi nyomozók.

2015.12.02 09:41Havariapress
freedigitalphotos.net/Stuart Miles

Öt nap után fogták el a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint vascsővel támadtak meg egy embert Terézváros egyik utcájában; a bíróság tegnap mindkettejüket előzetes letartóztatásba helyezte.

A VI. kerületi Jókai utcában a múlt hétfőn támadott meg egy embert két, akkor még ismeretlen férfi, miután valami miatt vita alakult ki köztük.

A szóváltás hevében a támadók felkaptak egy, az utcában található fém kordont és azzal kezdték verni áldozatukat, akit még akkor is ütlegeltek, amikor az már a földre került. Az eset után a két ember elmenekült a helyszínről, a hétvégére azonban mindkettejüket azonosították, és egy közeli lakásban el is fogták a kerületi nyomozók.

Mindkettejük ellen felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indult eljárás, s a bíróság kedden elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.