Csalás

Hiába fizetett előre, sohasem kapta meg a mángorló gépet

A Szekszárdi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy balatonszárszói férfi ellen.

2015.12.01 09:31ma.hu

Egy őcsényi nő tett feljelentést a rendőrségen, mert 2015 márciusában egy 35 éves balatonszárszói férfival telefonon megegyezett egy ipari mángorló gép megvásárlásáról, majd az eladó részére előleget fizetett. A férfi a gépet nem küldte el a vevőnek, és később a vételárat sem adta vissza.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy az elkövető soha nem birtokolta az adás-vétel tárgyát képező gépet. A rendőrök a nyomozás eredményeként a férfit gyanúsítottként hallgatták ki csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozást a napokban befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek átadták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.