Édesdeden alukált

Rátört a TEK egy vadászra, de erre még ők sem számítottak

Kommandósok lepték el vasárnap este a fővárosi Ungvár utcát. Egy férfi állítólag azzal fenyegetőzött, hogy megöli magát. Mire a TEK rátörte az ajtót, döbbenetes látvány fogadta őket

2015.12.01 08:09ma.hu

Mire a TEK rátörte az ajtót, már békésen aludt. Egy 65 éves férfi, miután elhagyta az élettársa, úgy érezte nem bír tovább élni, ezért megöli magát. Felhívta családját, közölte velük, hogy fegyverével végez magával. A rokonok nagyon megijedtek, ezért azonnal az Ungvár utcai lakáshoz siettek - írja a Bors. Az ajtót azonban nem tudták kinyitni, ezért értesítették a rendőrséget.

A házban lakó idős hölgy azt mesélte a lapnak, egyszer csak azt vették észre, hogy a házat ellepték a kommandósok. Majd felmentek a negyedik emeletre, és betörték az ajtót. Az elsődleges információk szerint a férfi begyógyszerezte magát, és az igazak álmát aludta, amikor a kommandósok bementek a lakásba.

Azt beszélik a házban, hogy a férfi vadász volt, ezért volt fegyvere. Az előállított férfit jelenleg kórházban ápolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.